b

DeeCRACKS promovišu novi album videom za Get Out Of My Head

j

by Đorđe Miladinović

}

04.05.2021

DeeCRACKS

DeeCRACKS

 

Austrijski punk rockeri DeeCRACKS objavili su najnoviji video za kompoziciju „Lost In The Middle“ sa njihove nove ploče „Serious Issues„. Album je već dostupan za poručivanje putem web prodavnice Pirates Press Records-a.

„DeeCRACKS je uvek bio bend koji je favorizovao tekstove koji odišu ličnim stavovima. Mislim da je Lost In The Middle jedna od najličnijih pesama koje sam ikad napisao. Opisuje situaciju u kojoj se dvoumite da li poslušati zdrav razum ili poslušati srce, ali na kraju krajeva, ponekad morate zanemariti glas razuma“, izjavio je frontmen Matt DeeCRACK.

 

 

Serious Issues prethodio je Sonic Delusions, album koji je bend objavio 2017. godine. Bend je putovao širom sveta u znak podrške albumu, uključujući i jednomesečnu evropsku turneju sa legendarnim CJ Ramoneom. Iako je ovaj vredni trio sprečen u promociji svog novog albuma, momci koji čine DeeCRACKS ipak ne gube veru u „do it yourself“ etiku. Umesto toga, bend je preusmerio svoju energiju i izdavaće seriju muzičkih spotova i live studijskih sesija tokom sledećih nekoliko meseci kako bi promovisao ploču.

Prijavite se na Newsletter

Povezane Objave

Falow Us

About the Author

Đorđe Miladinović

KOMENTARI

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *