b

DeeCRACKS promovišu novi album videom za Get Out Of My Head

j

by Đorđe Miladinović

}

04.05.2021

DeeCRACKS

DeeCRACKS

 

Austrijski punk rockeri DeeCRACKS objavili su najnoviji video za kompoziciju “Lost In The Middle” sa njihove nove ploče “Serious Issues“. Album je već dostupan za poručivanje putem web prodavnice Pirates Press Records-a.

“DeeCRACKS je uvek bio bend koji je favorizovao tekstove koji odišu ličnim stavovima. Mislim da je Lost In The Middle jedna od najličnijih pesama koje sam ikad napisao. Opisuje situaciju u kojoj se dvoumite da li poslušati zdrav razum ili poslušati srce, ali na kraju krajeva, ponekad morate zanemariti glas razuma”, izjavio je frontmen Matt DeeCRACK.

 

 

Serious Issues prethodio je Sonic Delusions, album koji je bend objavio 2017. godine. Bend je putovao širom sveta u znak podrške albumu, uključujući i jednomesečnu evropsku turneju sa legendarnim CJ Ramoneom. Iako je ovaj vredni trio sprečen u promociji svog novog albuma, momci koji čine DeeCRACKS ipak ne gube veru u “do it yourself” etiku. Umesto toga, bend je preusmerio svoju energiju i izdavaće seriju muzičkih spotova i live studijskih sesija tokom sledećih nekoliko meseci kako bi promovisao ploču.

Prijavite se na e-mail bilten

Povezane objave

BRAT slavi 10. Rođendan

Užički hardcore punk bend BRAT u subotu 10. februara slavi 10 godina postojanja i ujedno promoviše drugi album "Dvojka" koji je izašao početkom januara.   BRAT postoji 10 godina. Iza sebe imaju dva izdanja , hvaljeni " Imamo li Problem", objavljen 2018. i sveže izdati...

read more

Humanitarna svirka za Bogdana !

Užički bendovi Nikad spremni, Istureno odeljenje, Moondance i Ciklomasteri okupili su se sa idejom za pomoć Bogdanu i zato će u klubu GKC-a nastupiti u subotu 28.oktobra.   Bogdan ima deset godina i nažalost boluje od teške i progresivne bolesti Disenove mišićne...

read more

Pratite nas

O autoru

Đorđe Miladinović

KOMENTARI

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *