Lokalni bendovi

j

by Danko Popović

}

12.23.2023

Da, da, stiglo je vreme i da odvojimo neke bendove sa lokalne scene! Uzmite u obzir da je cela play lista urađena potpuno pristrasno i poređana random ( što bi rekli braća stari Sloveni).
 
Dakle – nije top lista, nego play lista, kao stvorena za blay time ( blay time = blejka – prim. autora). Tu su isključivo lokalni bendovi, sa par izuzetaka ( nismo ispoštovali ni to pravilo), jer smo mišljenja da su se neki bendovi istakli i obradama.
 
Ne zaboravi da je svaki tvoj omiljeni bend nekada bio samo “lokalni”. Ako ništa, sve su to noviteti i osveženja na našoj muzičkoj sceni, koje niko ne gura i ne pušta na radio stanicama. Boo for Srbian mainstream! 

Prijavite se na e-mail bilten

Povezane objave

Stari hitovi u novom ruhu

Da,da - stiglo je i to vreme, stari hitovi u novom ruhu. Imamo i nove pojmove - cover i obrada! Cover se obično upotrebljava kada bendovi na nastupima sviraju tuđe pesme (booo), a obrada kada je nešto dodato, oduzeto ili kada je urađen rearanžman itt. Sve u svemu,...

read more

BRAT slavi 10. Rođendan

Užički hardcore punk bend BRAT u subotu 10. februara slavi 10 godina postojanja i ujedno promoviše drugi album "Dvojka" koji je izašao početkom januara.   BRAT postoji 10 godina. Iza sebe imaju dva izdanja , hvaljeni " Imamo li Problem", objavljen 2018. i sveže izdati...

read more

Pratite nas

O autoru

Danko Popović

muzičar, autor i gitarista benda Ružičasti slonovi iz Čačka

KOMENTARI

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *