b

ØRD†NARY MAN 2020 by Ozzy Osbourne

j

by Danko Popović

}

02.24.2021

Najnoviji, 12. studijski, a nadamo se ne i poslednji album od G-dina John Michael „Ozzy“ Osbourne – a se zove “Obični čovek” i naravno, sve je osim običan.

Pazite ekipu – bubnjeve je odsvirao Chad Smith (RHCP), bas Duff McKagan (GnR), gitare Slash (GnR) i Tom Morello (Rage Against the Machine) a sve pesme je napisao i otpevao Ozzy. Naravno, bilo je i dosta drugih muzičara na ostalim instrumentima, pratećim vokalima, zatim saradnika pri produkciji itd, ali prema Osbourne-ovim rečima – “Duff i Chad bi došli kod mene preko dana i pravili bismo kosture pesama koje bih ja dovršavao uveče”.

Prvobitni plan je bio da se napravi single, jedna pesma koju bi Osbourne odradio iz ljubavi i sa minimalno rada, kako ne bi dalje ugrozio svoje zdravlje. Povratak u studio je, izgleda, probudio nešto u njemu i on je uspeo da odradi pesmu na način na koji je radio u najboljim danima. “Rekao sam ženi – Sharon, treba da uradim album (!), a u sebi se mislim – ali nemam snage…” – priseća se Ozzy.

Novi Album Ozzy Osbourne 2020

Čovek koji je uspeo da izvuče iz Osbourn-a svu njegovu kreativnost, lucidnost , izraz, osobenost i specificnu liriku je G-din koji zove Andrew Watt , pop producent!?

  Dakle, muzičar koji je producirao albume izvodjaca kao što su Justin Bieber, Selena Gomez, Lana Del Rey, Miley Cyrus i mnogi drugi, se ispostavlja da je vatreni fan Black Sabath-a i Ozzy-ja, i prema Osbourn-ovim rečima – najzaslužniji za podršku za stvaranje albuma, kao i sam zvuk koji neupitno podseća na Ozzy-ja iz starih dana.

“Stvarno se nadam da ce ljudi ovo slušati i uživati jer sam ubacio i srce i dušu u ovaj album” – kaze Ozzy.

Prijavite se na Newsletter

Povezane Objave

Falow Us

About the Author

Danko Popović

muzičar, autor i gitarista benda Ružičasti slonovi iz Čačka

KOMENTARI

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *