b

Guns N’ Roses, tour 2021!

j

by Danko Popović

}

02.26.2021

Australija i Novi Zeland - Guns N Roses Turneja 2021Mega grupa GNR nastupa ponovo, i to već krajem jeseni!

Naime, kako je potvrdjeno i na njihovom zvaničnom sajtu (gunsnroses.com/tour), prve zemlje koje će ugostiti ovaj bend su Australija i Novi Zeland.

Prema rečima njihovog promotera, Geoff Jones-a , bilo je neophodno da se probije led i pogura muzička industrija u pravcu javnih nastupa. A koji bolji bend naći za predvodnika, do GNR? Ako je zaključivati prema prodaji karata, može se reći da ljudi jedva čekaju da izadju i dožive čari svirke uživo u bezbednom okruženju!

Teško da možemo zamisliti ove rokere kako sede u karantinu 14 dana po dolasku na ove obale, ali prema predvidjanjima – to se neće ni desiti. Razlog je bezbednosno/zdravstveno stanje ovog dela sveta koje prednjači u odnosu na većinu ostalih razvijenih zemalja.

Ostaje nam da čekamo i vidimo. (barem snimak)

Prijavite se na e-mail bilten

Povezane objave

BRAT slavi 10. Rođendan

Užički hardcore punk bend BRAT u subotu 10. februara slavi 10 godina postojanja i ujedno promoviše drugi album "Dvojka" koji je izašao početkom januara.   BRAT postoji 10 godina. Iza sebe imaju dva izdanja , hvaljeni " Imamo li Problem", objavljen 2018. i sveže izdati...

read more

Humanitarna svirka za Bogdana !

Užički bendovi Nikad spremni, Istureno odeljenje, Moondance i Ciklomasteri okupili su se sa idejom za pomoć Bogdanu i zato će u klubu GKC-a nastupiti u subotu 28.oktobra.   Bogdan ima deset godina i nažalost boluje od teške i progresivne bolesti Disenove mišićne...

read more

Pratite nas

O autoru

Danko Popović

muzičar, autor i gitarista benda Ružičasti slonovi iz Čačka

KOMENTARI

0 Comments