b

TREĆI MILAMARA FEST U UŽICU, POSVEĆEN PRERANO PREMINULOM MIŠKU MILOSAVLJEVIĆU

j

by Danko Popović

}

09.02.2023

Muzički festival posvećen čoveku koji je čitav svoj život posvetio muzici – Milomiru Mišku Milosavljeviću.
Milamara fest 2023 okupiće ove godine sledeće bendove: Brat, Volt Pop, Baobab, Iris, SUP, Bunker, VHS Stereo, Dead mans bells, Eastock, Mehanizam.
Festival je humanitarnog karaktera a prikupljeni novac od ulaznica namenjen je Miškovoj porodici. Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 500 rsd.

Festival je na programu 8. septembra sa početkom od 20h u Gradskom kulturnom centru u Užicu.
Milomir Miško Milosavljević je bio jedan od najčuvenijih užičkih muzičara i ton majstora. Čovek bez koga bi užička rok scena bila nezamisliva. Bio je jedan od osnivača čuvenog užičkog benda TINA a takođe je svirao i sa drugim bendovima i bio neizostavni deo svakog ozbiljnijeg rok događaja u Užicu i okolini, bilo kao muzičar, bilo kao tehničar bez premca. Bio je aktivan na sceni sve do svoje prerane smrti 2021.god. Festival u njegovu čast su iste godine pokrenuli njegove kolege muzičari, saradnici i poštovaoci, sa namerom da ovaj festival podstakne lepe emocije, dobra sećanja i podseti na svu zaostavštinu koje je ovaj vrsni umetnik i autor ostavio svom rodnom gradu i kao dokaz da Miško – Milamara nikad neće i ne treba da bude zaboravljen.
Festival se održava već treću godinu zaredom u Užičkom Gradskom kulturnom centru.

Prijavite se na Newsletter

Povezane Objave

Falow Us

About the Author

Danko Popović

muzičar, autor i gitarista benda Ružičasti slonovi iz Čačka

KOMENTARI

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *