b

Special Place In Hell: Novim videom Suzi Moon najavljuje novi EP

j

by Đorđe Miladinović

}

04.07.2021

Suzi Moon

Suzi Moon

Suzi Moon je najnovija pridošlica u Pirates Press Records porodicu i upravo je objavila svoj prvi singl i muzički video za numeru Special Place In Hell.

„Inspiraciju za video pronašla sam u Odbijanju, horor filmu Romana Polanskog iz 1965. godine. To mi je jedan od najdražih filmova i oduvek sam želela da se poklonim kinematografiji na jednistven način“, izjavila je Moon.

Special Place In Hell nalazi se na Call The Shots EP, debitantskom ostvarenju bivše članice Civet i trenutne frontmenke grupe Turbulent Hearts.

 

Moon je ovim spotom želela da ilustruje njene pokušaje da uravnoteži svoje vreme i prisustvo na društvenim mrežama. „Postoje trenuci kada se oblačite i spremate za showtime, naročito u današnje vreme kada je većina sadržaja koji umetnici proizvode na internetu. Društvene mreže ne pružaju nikakvu satisfakciju kada se na kraju dana izlogujete ne ostvarivši nikakvu fizičku interakciju. Možete se osećati pomalo prazno, želeći još“. – istakla je Moon.

Snimanje materijala tokom pandemije pokazalo se kao novi izazov za Moon i režisera Eric Schraedera, ali ih nije odvratilo da svoje umetničke vizije predoče kroz igru rasvete, scenografije, i montaže.

Uprkos činjenici da je Moon deo punk rock scene već čitavih petnaest godina, smatra da je konačno došlo vreme da se prikaže u pravom svetlu. „Pisanje pesama je moja strast i zaista sam želela da osetim sopstveni napredak. Odlazak u solističku karijeru za mene predstavlja potpuno prirodan korak. Trebalo mi je samo malo vremena da se pripremim za takvu odluku. Na trenutke mi sve to deluje pomalo zastrašujuće, ali evo me, Suzi Moon, stavljajući sve na kocku u nadi da će slušaoci shvatiti ono što želim prikazati kroz svoju muziku“. – izjavila je Moon.

Prijavite se na Newsletter

Povezane Objave

Falow Us

About the Author

Đorđe Miladinović

KOMENTARI

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *