SKID ROW ima novog pevača

j

by Danko Popović

}

07.20.2022

Ime mu je Erik Grönwall. Dolazi iz Švedske i ima 34 godine. Sa bendom je od januara ove godine, kao zamena za ZP Theart – a, pevača koji je bio sa njima poslednjih 6 godina.

joe bonamassa

Krajem marta, SKID ROW je izdao prvi singl sa Grönwall – om: „The Gang’s All Here“, kako će se i zvati novi album.

Grönwall je bio član švedskog hard rock benda H.E.A.T., sa kojima je snimio 4 studijska albuma: „Address The Nation“ (2012),„Tearing Down The Walls“ (2014),„Into The Great Unknown“ (2017) and „H.E.A.T II“ (2020) .

Kako su došli do njega? Možda jer je Grönwall  snimio cover njihovog čuvenog hita „18 and life“ prošlog septembra, možda jer je bio bolji od svih na audiciji za novog pevača grupe, a možda i zbog činjenice da su SKID RAW i H.E.A.T. bili na turneji zajedno. Bilo kako bilo, Rachel Bolan je izjavio da nikada nije saradjivao sa pevačem koji ima tako dobar osećaj za ritam. 
Takodje, Erik Grönwall je i pobednik švedskog IDOL – a. 
 
Njegov vokal neodoljivo podseća na glas prvog pevača SKID ROW – a, Sebastian Bach – a, po mnogima i najboljeg pevača grupe. Prosudite sami …

 

Prijavite se na Newsletter

Povezane Objave

Rage Against the Machine nova turneja

Rage Against the Machine su započeli "Public Service Announcement" turneju nastupom u East Troy, WI , napravivši tako prvi performans posle više od decenije Bend je, takoreći, "pocepao" svirajući listu od 16 pesama, među kojima su i klasici: "Bulls on Parade," "Sleep...

opširnije

Falow Us

About the Author

Danko Popović

muzičar, autor i gitarista benda Ružičasti slonovi iz Čačka

KOMENTARI

0 коментара

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *